2010. január 9., szombat

Évértékelő gyűlés!!!

December 18-án tartottuk a kis gyűlésünket!
Végre egy gyűlés, ahol sokan ott is voltunk, mondjuk lehet hogy azért, mert a szilveszterrel kapcsolatban volt egy csomó megbeszélnivaló... aztán végül is nem lesz semmi szilveszterkor, azaz hát valószínűleg megyünk erre-arra bulizgatni!

Szóval visszatérve a gyűlésre.
Nem volt annyira aktív a működésünk 2009-ben.
Az alapító űlés 2008. Dec. 11-én volt. Akkor nagyon éreztük az erőt, de aztán egy kicsit visszavettünk a lendületből, különböző fékek miatt, de azért volt egy pár programunk.
Ezeknek a szervezésénél kiderült, hogy ki gondolja komolyan ezt a törekvést, és ki nem. Sajnos az egyesület bejegyzésével is folyamatosan falba ütköztünk. Lassan de biztosan. :)

Egy kis visszatekintés a 2009-es projektekre:
Tele-Szubjektív Farsan 2009 : Átváltoztattuk a Merlint egy kicsit. Nagy kihívás volt, de mindenki nagyon kitett magáért a csapatból. A gazdasági részét leszámítva minden a helyén volt, és biztosak vagyunk benne, hogy aki ott volt, jól érezte magát. Természetesen idén is megszervezzük, és most még több figyelmet fektetve a művész rétegre a Tűzraktérbe költözünk ( infok hamarosan egy másik bejegyzésben ).

Nem törtünk le, és nyomtuk tovább. Voltak széthúzások, meg nem értett szituációk, feszülések, lemorzsolódások, de mostanra kialakult egy családias légkör, és keményen megnyomjuk ezt az évet.

6. Budapesti Tánc és Performance fesztivál : 2009. május 3-án a Gödör klub-ban mutattuk be a Firepainting című performance-ot, amit a Taurin cirkusz csoporttal karöltve rengeteg munkával, és próbával gyúrtunk össze. A projektet Székely Csaba vezette.Itt is voltak apró bibik, de minden kezdet nehéz, és le a kalappal a Csabi munkája előtt. Természetesen megemlítésre méltó a fotós csapat is, akik egy csomót agyaltak azon, hogy miként nézzenek ki azok az érdekes fénnyel festett kompozíciók. Megint csak Mega respekt a kis csapatnak az érdemi melóért. Volt élő zene is, meg fáklyázás, és narráció, egyszóval pompásan éreztük magunkat, hogy adhatunk valamit a közönségnek.
Szóba jött, hogy feljesszük tovább az előadást...    coming soon... :)
Kapcsolódó sajtó anyagok:
http://kni7.wordpress.com/2009/05/07/6-tanc-es-performance-fesztival-1-nap4/performance_fesztival_1_nap-17/

http://fesztblog.hu/archives/2009/04/08/6_Tanc_es_Performance_Fesztival_a_Godor_Klubban/

Aztán következett a nyár, és mindenki szétszóródott a nagyvilágba...
Úgy emlékszem, hogy volt is egy elnökségi gyűlés, amin arra jutottunk, hogy  majd ha mindenki visszajön szeptemberben, na akkor kezdjük el. Mi addig is a "testület" felállásán dolgoztunk.
Nagyon megörültünk amikor megkaptuk az Instant-nak a tetőterét. Sajnos nem sikerült gyökeret eresztenünk, mivel beláttuk, hogy nem lenne jó befektetés... pedig nagyon akartuk. Napokon át vízionálgattunk azon, hogy mi is legyen. Hát nem lett! :(  viszont, azóta is kiváló helyszíne a kis csapatunk workshop beszélgetéseinek.

Közben a Buddhasmile csapat is belépett a tagok közé.
Buddhasmile hivatalos veboldala
Az általuk már többször megszervezett Zyíros Kenyér fesztivál a Móricz Zyigmond körtér aluljárójában 2009-ben is volt, de már a Szubjektívvel karöltve.
Zsír Feszt 4.
Egész napos programot szerveztünk, és a visszajelzések alapján ez is tetszett a megjelenő tömegnek.
És a csapat egyre csak kovácsolódott. Csak a rendőrök ne állították volna le a bulit.
A fotók, videók publikálásával elkéstünk megint...  ccc...  Na ez nem lesz idén!!!
Tuszinger Károly Képei
Zsíroskenyér ART -'s photostream
Novemberben volt még egy buli a WackyParties szervezésében, ami jól sikerült. A visualt a Szubjektív crew, és a szintén respektált tagok közé tartozó Chaosmedia crew csinálta.

Természetesen Decemberben mindenkiben égett a karácsonyi láz, és nem volt idő, de valahol már nem is akartunk 2009-ben többet csinálni.
Kezdetnek nem rossz. Szerintünk

Beszéltünk a jövőről is!
Az éves terv kidolgozás alatt van.

A gyűlés után meg maradt a jól megérdemelt koccintás.
Az elnökség nagyon bizakodó, és elégedett a csoporttal kapcsolatban. Megteszünk mindent, hogy elérjük az alapszabályzatban megfogalmazott célokat.
Respekt srácok, és így tovább...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése